Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: یکی از مهم‌ترین برنامه‌های شورای اسلامی شهر در دوره ششم تقویت کانون‌های فرهنگی مساجد، رسیدگی به محلات کم‌برخوردار، رفع مشکلات شهر و ارتقای سطح کیفیت زندگی شهروندان است.

به گزارش خبرنگار ایمنا، محمد نورصالحی در نشستی صمیمانه با اهالی منطقه یک شهرداری اصفهان، اظهار کرد: مسجد آیت‌الله خادمی، خواستگاه و کانون اولیه انقلاب اسلامی در اصفهان محسوب می‌شود، از این رو این مسجد باید به جایگاه اصلی خود آن طور که شایسته است نائل آید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شورای اسلامی شهر اصفهان نیز در تلاش است تا در این مسیر اقداماتی را انجام دهد.

وی افزود: یکی از مهم‌ترین برنامه‌های شورای اسلامی شهر در دوره ششم تقویت کانون‌های فرهنگی مساجد، رسیدگی به محلات کم‌برخوردار، رفع مشکلات شهر و ارتقای سطح کیفیت زندگی شهروندان است.

رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان تصریح کرد: مشارکت مردم در اداره شهر از دیگر دغدغه‌های اعضای شورای اسلامی شهر است، در این راستا امید داریم شهروندان با بیان نقاط ضعف و نواقص و ارائه راهکارها، مدیریت شهری را یاری کنند.

وی با اشاره به اینکه اعضای شورای اسلامی در دوره ششم نسبت به دغدغه‌های اصلی و معضلات مردم اصفهان آگاه هستند و می‌دانند محیط زیست، آلودگی هوا و آب در رأس مطالبات مردم اصفهان قرار دارد، گفت: در همین راستا برای نخستین بار در دوره ششم کمیسیونی تحت عنوان کمیسیون آب و مناطق کم‌برخوردار برای رسیدگی به مناطق کم‌برخوردار و پیگیری موضوعات مربوط به آب در شورای اسلامی شهر تشکیل شده است.

نورصالحی تاکید کرد: مشکلات شهر را باید با کمک و مشارکت شهروندان ابتدا شناسایی و سپس نسبت به رفع آن اقدام کنیم تا به نتایج کارآمدی دست یابیم.

برای رفع مشکلات شهری مردم به میدان بیایند

محمدرضا فلاح، رئیس کمیسیون هوشمندسازی و حمل‌ونقل شورای اسلامی شهر نیز در این نشست اظهار کرد: بر همگان مشهود است انقلاب اسلامی با وحدت، همراهی و همبستگی مردم پیروز شد؛ این وحدت در زمان انقلاب اسلامی در اصفهان حول محور آیت‌الله خادمی شکل گرفت.

وی افزود: در دوران دفاع مقدس نیز وحدت مردم عامل پیروزی کشور در مقابل جبهه استکبار بود؛ همچنین در ادامه مسیر انقلاب این همبستگی زمینه‌ساز ارائه خدمات شده است‌.

رئیس کمیسیون هوشمندسازی و حمل‌ونقل شورای اسلامی شهر اصفهان خاطرنشان کرد: شوراهای اسلامی شهر پس از انقلاب اسلامی در کشور متولد شد تا شهرها به دست خود مردم و نمایندگان آنها اداره شود.

وی تصریح کرد: در راستای اداره بهتر شهر باید شهروندان به میدان بیایند و پیشگام رفع معضلات و مشکلات شهر شوند، این در حالی است که امروز جامعه از بی‌تفاوتی شهروندان در امور مختلف رنج می‌برد.

لزوم رفع کمبودهای مناطق شهری

عباس حاج رسولی‌ها، رئیس کمیسیون اقتصادی، حقوقی و گردشگری شورای اسلامی شهر اصفهان نیز در این نشست با بیان اینکه مرحوم آیت‌الله خادمی در این مسجد زمینه پیروزی انقلاب اسلامی را در اصفهان پایه‌گذاری کرد، اظهار کرد: مسجد آیت‌الله خادمی کانون انقلاب اسلامی در کلانشهر اصفهان است.

وی با اشاره به ضرورت جهاد تبیین که رهبر معظم انقلاب بر آن تاکید دارند، گفت: پیش از انقلاب اسلامی حتی پزشک نداشتیم و پزشکان کشورهای هند و فیلیپین به ایران می‌آمدند، اما امروز در لوای انقلاب اسلامی از سراسر خاورمیانه برای درمان به ایران مراجعه می‌کنند.

رئیس کمیسیون اقتصادی، حقوقی و گردشگری شورای اسلامی شهر اصفهان تصریح کرد: این محله شهیدان زیادی در راه اسلام و انقلاب داده است، اما آن طور که شایسته است به محله خادمی توجه و رسیدگی نشده است و باید کمبودهای گذشته جبران شود.

وی خاطرنشان کرد: البته در طول چهار دهه گذشته خدمات ارزنده‌ای در سایه انقلاب در ابعاد و عرصه‌های مختلف به ویژه مدیریت شهری و مناطق شهری انجام شده است، اما باید تلاش کنیم تا کمبودها رفع شود.

ایران امن‌ترین کشور منطقه است

مجید نادرالاصلی، رئیس کمیسیون ویژه آب و مناطق کم‌برخوردار شورای اسلامی شهر اصفهان در ادامه این نشست، اظهار کرد: مسجد آیت‌الله خادمی و این محله، بستر اصلی شکل‌گیری انقلاب اسلامی در اصفهان بوده است، از این رو انقلاب اسلامی امروز نباید بستر و زادگاه خود را از دست بدهد.

وی افزود: اعضای شورای اسلامی شهر اصفهان باید تمام قد در راستای رفع مشکلات این محله که خاستگاه انقلاب در اصفهان بوده است اقدام کنند.

رئیس کمیسیون ویژه آب و مناطق کم‌برخوردار شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به روز نوزدهم بهمن‌ماه سال ۵۷ و سالروز بیعت همافران با امام خمینی (ره)، گفت: این انقلاب به راحتی به دست نیامده است، اما ذیل خون شهدا و هدایت امامین انقلاب، ایران اسلامی به پشتوانه مردم و نیروهای مسلح اسلامی به جایگاهی رسیده است که به‌رغم تمام توطئه‌های دشمنان، امن‌ترین کشور منطقه است.

در ادامه این نشست شهروندان محله خادمی و منطقه یک شهرداری اصفهان درخواست‌ها و مطالبات خود را از اعضای شورای اسلامی شهر مطرح کردند.

تعامل مدیریت شهری با مردم با محوریت مسجد

حجت‌الاسلام محمدعلی فقیهی، امام جماعت مسجد آیت‌الله خادمی اظهار کرد: تعامل مردم با مسئولان بسیار اهمیت دارد، به‌ویژه در این شرایط که دولت نیز مردمی است و قطعاً شاهد اتفاقات خوبی در مسیری صحیح هستیم و امیدوارم که مردم به زودی شاهد آثار این حرکت انقلابی باشند.

وی ادامه داد: تعامل مدیریت شهری با مردم با محوریت مسجد اقدامی مؤثر و کارآمد است، چرا که در گذشته این تعامل وجود نداشت. مشکلات امروز نیز یک‌شبه به وجود نیامده است که یک‌شبه از بین برود و رفع مشکلات زمان‌بر و نیازمند همت مسئولانی است که از جنس مردم هستند.

امام جماعت مسجد آیت‌الله خادمی گفت: مدیریت شهری با همراهی دیگر نهادهای نظارتی باید دغدغه حلال و حرام داشته باشد و از دوچرخه‌سواری بانوان که به فتوای همه مراجع حرام است و در دوره قبل چراغ سبزی به این فعل حرام نشان دادند، به جد ممانعت شود.

مادر شهید قوچانی به نمایندگی از مردم محله نیز به برخی از مشکلات و معضلات محله اشاره کرد و گفت: تعدادی خانه مخروبه در این محله وجود دارد که موجب بروز فساد شده است و درخواست داریم سریع‌تر به این موضوع رسیدگی شود.

به گزارش ایمنا، به دنبال برگزاری ویژه برنامه‌های دهه مبارک فجر در مساجد شهر جمعی از اعضای شورای اسلامی اصفهان در مسجد آیت‌الله خادمی حضور یافته و با اهالی محله خادمی منطقه یک شهرداری اصفهان به گفت‌وگو نشستند، همچنین نبود پارکینگ در محله علی‌رغم تردد زیاد در این منطقه، ضرورت ساخت سرویس بهداشتی در محله، لزوم کمک و مساعدت مالی به مسجد، رسیدگی به فضاسازی خیابان چهارباغ پایین، روشنایی محلات، جمع‌آوری مشاغل مزاحم محله از اهم مطالبات مردم محله خادمی از اعضای شورای اسلامی شهر بود.

کد خبر 554157

منبع: ایمنا

کلیدواژه: رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان محمدرضا فلاح عباس حاج رسولی ها شورای ششم آلودگی هوا خشکی زاینده رود بحران کم آبی مشارکت شهروندان مناطق کم برخوردار محله محوری پروژه های محله محوری کانون های فرهنگی مساجد بهبود کیفیت زندگی شهری شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق شورای اسلامی شهر اصفهان اعضای شورای اسلامی شهر مناطق کم برخوردار انقلاب اسلامی رئیس کمیسیون مدیریت شهری دوره ششم مشکلات شهر محله خادمی رفع مشکلات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۳۰۱۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشارکت شهروندان در مدیریت شهری موجب کاهش هزینه‌ها می‌شود

دبیر اول شورای اسلامی شهر ارومیه و رئیس کمیسیون فرهنگی اجتماعی گفت: وقتی مردم بودجه شهرداری را تأمین می‌کنند انتظار دارند که نتیجه و تأثیر آن را در زندگی خود ببینند و اگر اینچنین باشد موجب مشارکت مردمی گسترده خواهد شد.

احد یوسفی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در آذربایجان‌غربی اظهار کرد: اگر به فرهنگ و مقوله‌های فرهنگی در تمامی حوزه‌ها توجه کرده و ویترینی نگاه نکنیم بسیاری از مسائل و مشکلات کشور حل خواهد شد.

وی افزود: مدیریت شهری، سازمانی بسیار گسترده است و در تمامی مسائل زندگی و خانوادگی شهروندان تأثیرگذار است و مردم همواره درگیر با فعالیت‌های شهرداری هستند و از همین رو مقوله فرهنگ و فرهنگ‌سازی بسیار مهم بوده و توجه به این موضوع موجب پایین آمدن هزینه‌هایی می‌شود که خود شهروندان آن را پرداخت می‌کنند.

دبیر اول شورای اسلامی شهر ارومیه و رئیس کمیسیون فرهنگی اجتماعی گفت: وقتی مردم بودجه شهرداری را تأمین می‌کنند انتظار دارند که نتیجه و تأثیر آن را در زندگی خود ببینند و اگر اینچنین باشد موجب مشارکت مردمی گسترده خواهد شد.

یوسفی ادامه داد: اولین کمیسیون تقویم اجرایی برنامه‌های سال ۱۴۰۳ مکتوب شده و تمامی برنامه‌های ملی، مذهبی و بومی-محلی احصا و تثبیت شده و چشم‌انداز یک‌ساله در مدیریت شهری مشخص است و تلاش داریم که از موازی کاری دوری کرده و اقدام به هم‌افزایی با سایر دستگاه‌ها کنیم.

وی تصریح کرد: تعدادی از جشنواره‌ها مانند سیب و انگور به علت مصادف شدن با ایام محرم و صفر به مدت چند سال برگزار نشدند اما امسال به‌صورت ویژه به آن‌ها پرداخت خواهد شد.

یوسفی با اشاره به برنامه‌های آینده مدیریت شهری عنوان کرد: در دانشگاه‌های ارومیه ۲۰۰۰ دانشجوی خارجی تحصیل می‌کنند و با مشارکت دانشگاه و شهرداری ارومیه ویژه برنامه‌ای با حضور خانواده‌ها و سفرای کشورهایی که دانشجویان از آن هستند در مردادماه برگزار خواهد شد.

دبیر اول شورای اسلامی شهر ارومیه خاطرنشان کرد: نتوانسته‌ایم ارومیه را آن طور که شایسته است معرفی کنیم و در این راستا باید از تمامی ظرفیت‌ها مانند اقتصادی و گردشگری و رسانه‌ای نسبت به شناساندن شهر اقدام تا شأن و جایگاه ارومیه را بتوانیم حفظ کنیم.

یوسفی عنوان کرد: تلاش داریم برخی رویدادهای محلی ارومیه همانند جشنواره‌های بیدمشک و انگور و سالروز حماسه دوم بهمن را در تقویم رسمی کشور ثبت و جانمایی کرده و این ایام را در سطح ملی برگزار کنیم و قطعاً به اقتصاد شهر کمک خواهد شد.

وی با بیان افزایش ۱۱۰ درصدی بودجه شهرداری ارومیه در سال ۱۴۰۳ نسبت به سال قبل خاطرنشان کرد: عمده این افزایش‌ها در ردیف‌های بودجه عمرانی، خدمات شهری، نوسازی و بازسازی ناوگان حمل و نقل عمومی و ماشین‌آلات سنگین شهرداری است و بخش ویژه هم مقوله فرهنگی است تا به دغدغه‌های شهروندان بتوانیم جواب دهیم که ورزش نیز در ذیل بودجه ۱۷۰ میلیارد تومانی فرهنگی آورده شده است.

یوسفی افزود: در مدیریت پسماند و تفکیک از مبدأ با مشکل فرهنگی و نهادینه کردن فرهنگ این حوزه روبه‌رو هستیم که نیازمند فرهنگ‌سازی برای استفاده از ثروت خاموش هستیم که با مشارکت مردم به دست می‌آید.

دبیر اول شورای اسلامی شهر ارومیه تصریح کرد: در نگه‌داشت فضای سبز چنانچه مشارکت و نگه‌داشت شهروندان نباشد موجب افزایش هزینه‌های مدیریت شهری خواهد شد.

وی ادامه داد: بیش از ۸۰ درصد تماس‌های تلفنی با سامانه ۱۲۵ آتش‌نشانی مزاحمت تلفنی است و این موضوع جز دغدغه‌های فرهنگی مدیریت شهری است چرا که این سامانه نباید مشغول باشد تا در حوادث به سرعت وارد عمل شود.

یوسفی گفت: باید مردم را برای شهری که برازنده نام ارومیه در هر بعدی است آماده کنیم و سپس برای گردشگران برنامه‌ریزی کنیم چرا که اگر در این امر موفق باشیم گردشگران نیز خواهند آمد.

وی با اشاره به نتایج فصل گذشته تیم والیبال شهرداری ارومیه افزود: در سایه حمایت هواداران فصل گذشته نتایج را به آن‌ها مدیون هستیم و تیم شهرداری ارومیه توانست از جایگاه والیبال شهر دفاع کند.

یوسفی اظهار کرد: اقدامات لازم و مجوزات قانونی برای دو سال آینده اخذ شده و ساختار اصلی تیم فصل قبل حفظ و نقاط قوت را تقویت و نقاط ضعف را مرتفع و ترمیم خواهیم کرد.

وی افزود: حمایت از ورزش‌های همگانی و بسترسازی برای این ورزش‌ها رسالت اصلی شهرداری‌ها است و امسال در تمامی رشته‌های ورزشی و در بحث همگانی کردن ورزش حمایت مدیریت شهری را شاهد خواهیم بود و خواهیم کوشید تا شهر ارومیه به عنوان یک شهر ورزشی در سطح کشور بشناسانیم.

دبیر اول شورای اسلامی شهر ارومیه خاطرنشان کرد: بودجه شهرداری از جیب شهروندان تأمین می‌شود و شهروندان هرچقدر در عوارض نوسازی، پسماند و سایر موارد مشارکت داشته باشند شاهد توسعه و عمران شهری خواهیم بود و بدون مشارکت مردم مدیریت شهری مفهومی ندارد.

کد خبر 750578

دیگر خبرها

  • مشارکت پرشور در مرحله دوم انتخابات لازمه انتخاب نماینده اصلح است
  • مشارکت بین‌نهادی، پیش‌نیاز مشارکت مردمی
  • رفع مشکلات منطقه ۱۳ در دستور کار کمیته نظارتی شورای شهر اصفهان
  • لیست نهایی کاندیداهای شورای ائتلاف نیروهای انقلاب منتشر شد
  • مشارکت شهروندان در مدیریت شهری موجب کاهش هزینه‌ها می‌شود
  • در صد و سی و یکمین جلسه علنی شورای شهر اصفهان چه گذشت؟
  • ثبات مدیریتی باید در آموزش و پرورش حفظ شود
  • درخواست انتخاباتی عضو دفتر رهبری از مردم /انتخاب هیات رئیسه مجلس دوازدهم در انحصار نمایندگان تهرانی نخواهد بود
  • مسیر اجرایی با انتخاب نماینده اصلح ترسیم می‌شود/نمایش نشاط عمومی با مشارکت مردم
  • لزوم توجه نمایندگان مجلس به نقش دانشگاه در توسعه مازندران